Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Det räcker med en bra handtvål. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Du måste ändå tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Alla tänker inte på handtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är dina händer en fara igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Risken minskar med ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

desinfektionssprit

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Bruka sparsamt

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Många kunder gillar Smittstopp. Sura ut på nätet och köp hem produkten.