Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

Hos allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Upp till 12 timmars skydd.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt har ett bästföredatum. Det gäller skor med. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Låt stå och verka en liten stund. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft i tvättmaskin Andra kan byta flera gånger om dagen. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Även fötterna måste tas om hand. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.