Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Det räcker med en bra handtvål. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Men det är inget substitut för handtvätt. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Alla virus dör ut. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är dina händer en fara igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Särskilt när det gäller corona.

Använd en bakteriedödande spray

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Du kan spraya på de flesta ytor.

handtvål

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Det finns ingen vits med att överanvända

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.