Med diskmedel och glycerol gör du egna såpbubblor

Du får till de perfekta bubblorna. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

Alla generationer gillar ju såpbubblor. Glycerin, vatten och diskmedel är allt som behövs.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Att ha såpbubblor som hobby kostar inte mycket.

Kan man köpa glycerin online?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Det är bäst att handla online. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerol billigt Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Hur använder jag glycerin?

glycerin

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det är inge fara. Det är samma med glycerin. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Överallt finns ju glycerin.

Det är säkert att göra bubblor med det, om man inte äter det. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur ska jag göra?

För det första måste man ha rätt verktyg. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Utomhus är det bäst.