När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Ni glömde inhandla groggvirke och de första gästerna är redan på ingång. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på att festen bokas in.

kinin

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Du får en god smak. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Använd dina koncentrat. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Det är kanske så att en del föredrar grape tonic smak medan andra vill ha cola. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Det finns särskilda sockerfria varianter som du kan blanda i din gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB och Rusta säljer dem.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Det sparar man ännu mer pengar på.

Tänk nytt

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Matcha som du vill. Du lär dig vad som passar. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ändra smaken på vin också. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Skapa smaker som du vill. Det är enkelt att få rätt smak. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara maskinen igen.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.