Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. De flesta gillar sockerdricka. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Läsk

Sockerdricka är en mycket populär läsk. En dryck med smak av Sverige. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

En smak som uppskattas av alla. Det är en lättsam dryck. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Så styr du över smaken. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Resten är som vanligt. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. smaker till sodastream Socker behöver heller inte vara farligt. Det är avgörande hur mycket socker du får i dig. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Så serverar du bäst

Det handlar om hur du lägger upp det. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Men det kan vara inbjudande ändå. Använd de fina glasen.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Testa och se. Garnera gärna med olika tillbehör.

Smaken går väl ihop med citron. Våga vara vild i smakkombinationerna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.