Så tar du bort lukt från skor och kläder

Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. En vanlig lukt är fotsvett. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Men kan du tala om för andra att de ska ta bort lukt?

ta

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Du kan göra personen ledsen. Om det vill sig illa kan du få hela avdelningen mot dig.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Ta upp samtalsämnet men i olika infallsvinklar. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Utan omsvep kan du tala om var du köpte sprayen. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen kan användas från topp till tå.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Du måste också tänka på andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Du måste tänka dig för. Men ibland måste du göra något. Det kanske är en vän som behöver hjälp Det finns dem som har nedsatt luktsinne. Då kan en behandling med spray vara välkommet.

Ta upp det i enskildhet. få dän äcklig doft i lägenhet
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då är det ingen som behöver skämmas för att skor eller kläder inte luktar som de borde. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Produkter är säker att använda.

Tänk på miljön när du städar. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Den är helt smärtfri att använda. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.